Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını mahiyet düzlük, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olabilir.

Strüktürda yangın çıkması halinde şule ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine destelı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz düzenır.

şu demek oluyor ki, esas nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek karınin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli tahliye kucakin kullanılan bir bapdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi mevcut ve namevcut özelliğe bakılırsa değmeselekenlik gösterecektir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda spesiyalist olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme gayrimeskûnlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar Yangın Çıkış Kapısı kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı dâhilin tabela mai ve beyaz; ivedili çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi Yangın Kapısı örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik yangın kapısı barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Müstacel kilitleme Endişe tabanlı bir muvasala muayene sistemi, bina ekiplerinin yekpare etkili hüviyet bilgilerini durdurmasına ve tüm bapları münezzeh bir konumdan kullanıcılar karınin erişilemez hale getirmesine olanak tanır.

Report this wiki page